Tömörfa bútor

Lakberendezési és egyedi faipari termékek gyártása és kivitelezése.
MENÜ

Megosztás a Facebook-on

 

Termékeink

 

Lakberendezési és egyedi faipari termékek igény szerinti gyártása, kivitelezése magas minőségben, egy negyed évszázados cég tapasztalatával.

Teljes körű felmérés és tervezés.

Kivitelezés és beszerelés, hogy Önnek ne legyen semmire gondja.

 

 

Lépcsők, Korlátok:

 

Egyedileg tervezett, falépcső teljesen faszerkezetű, önhordó lépcső készülhet egyenes, pihenős kivitelben. A felhasznált anyagok bükk, tölgy, kőris, de készíthető más fából is. Felületkezelésük a járófelületen kétkomponensű lakkal történik natúr, vagy pácolt kivitelben.

 

Konyhaszekrények, Étkezők:

 

A konyha kialakításánál nem a méret a lényeg, hanem a praktikus térkihasználás. A kialakítás kezdeti fázisában meg kell határozni, hogy belsőépítészeti szempontból hol kapjanak helyet a villanyvezetékek víz-gáz kiállások, hova kerüljön a sütő, a mosogatógép, a főzőlap, a mosogatótál. Egy ideálisan megtervezett konyhabútor esetén akár 50%-al rövidebb úton el lehet végezni ugyanazt a munkafolyamatot. A konyhabútor korpusza rendszerint laminált bútorlapból készül. Tömörfa fronttal és Blumos vasalatokkal, választható munkalappal.

 

Beltéri ajtók:

 

Fontos feladata a helyiségek egymástól való elválasztása. A beltéri ajtó kiválasztásánál a fő hangsúly a megjelenésre helyeződik.
Az ajtólapok utólag szerelhető, állítható tokborítású tokszerkezetre kerülnek felszerelésre.

A fa nyílászárók tokjai kívánság szerint kazettás kivitelűek is lehetnek (megfelelő falvastagság esetén).

 

Ablakok:

 

Rendkívül fontos az ablakoknál a tökéletes kivitelezés és a beépítési szakértelem. Mivel itt jut be a legtöbb természetes fény a lakásba és itt is a legnagyobb a hő veszteség.

 

Szekrények:

 

A tolóajtós vagy nyílóajtós szekrények a lehetőségek tárháza ez az egyik legváltozatosabb bútor. A beépítet szekrények, gardróbszekrények készülhet akár faltól-falig, padlótól-mennyezetig, esetleg tetőtérbe, és foglalkozunk még fürdőszoba szekrényekkel is.

 

Faépítmények:

 

Előtetők készítése, teraszok burkolása fával.

Kocsi beállók, nyitott oldalú garázs.

 

 

Menü
Asztali nézet